Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Hal brassói

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg (nílusi) sügér 1 fej vöröshagyma 4-5 gerezd fokhagyma citrombors só bors zsír 25 dkg zöldborsó kb 1-1,5 kg burgonya Elkészítése: A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és forró olajban vagy zsírban pirosra sütjük. A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk. A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2017.11.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg (nílusi) sügér
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • citrombors
  • bors
  • zsír
  • 25 dkg zöldborsó
  • kb 1-1,5 kg burgonya


Elkészítése:

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és forró olajban vagy zsírban pirosra sütjük.

A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.

A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, rádobjuk a halhúst és citromborssal, sóval borssal, fokhagymával ízesítjük. Készre sütjük kb 5 perc alatt.

A zöldborsót kevés sós vízben puhára pároljuk, majd a halhoz adjuk.

Végül a húsos ragut és a sült burgonyát összekeverjük és tálalhatjuk is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is