Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Hal spárgával, brokkolival és póréhagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg tőkehalfilé (fagyasztott) 50 dkg fehér spárga 50 dkg brokkoli 1 póréhagyma 1 ek olívaolaj 0,5 citromból nyert citromlé 1 tk curry por 1 alma 1 kk hal fűszerkeverék 3 dl főzőtejszín só ízlés szerint frissen őrölt bors ízlés szerint Elkészítése: A halat kiolvasztom, és felkockázom. A brokkolit rózsáira szedem, a spárga rostos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.08.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg tőkehalfilé (fagyasztott)
  • 50 dkg fehér spárga
  • 50 dkg brokkoli
  • 1 póréhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • 0,5 citromból nyert citromlé
  • 1 tk curry por
  • 1 alma
  • 1 kk hal fűszerkeverék
  • 3 dl főzőtejszín
  • só ízlés szerint
  • frissen őrölt bors ízlés szerint


Elkészítése:

A halat kiolvasztom, és felkockázom. A brokkolit rózsáira szedem, a spárga rostos héját lehámozom, feldarabolom, a póréhagymát fél centis karikára szeletelem.

Egy megfelelő méretű tepsi, vagy tűzálló tál alját meglocsolom az olívaolajjal, és beleszedem a halat. Ízlés szerint megszórom frissen őrölt borssal. Meglocsolom a citrom levével, megszórom curryvel, és egyenletesen elrendezem rajta a brokkolit, a spárgát és póréhagymát.

Az almát negyedelem, a magházat eltávolítom, és hámozatlanul felszeletelem, majd ezt is elrendezem rajta.

Meglocsolom a tejszínnel, megszórom a fűszerkeverékkel, és ízlés szerint sózom. Sütőben 200 fokon 45 perc alatt készre sütöm. Párolt rizzsel tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is