Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halas palacsinta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Palacsinta tészta: 3 db tojás 1/2 liter tej 4-5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt csipet só, olaj a sütéshez Töltelék: halászléből maradt főtt halhús kb. 1/2 kg só bors 1 tojás mustár Panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa Elkészítése: Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük. A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
juhaszviki
Beküldte: 2016.06.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

Palacsinta tészta:

  • 3 db tojás
  • 1/2 liter tej
  • 4-5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • csipet só, olaj a sütéshez

Töltelék:

  • halászléből maradt főtt halhús kb. 1/2 kg
  • bors
  • 1 tojás
  • mustár

Panírozáshoz:

  • liszt, tojás, zsemlemorzsa


Elkészítése:

Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük.

A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor kicsontozzuk a nagy szálkákat, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk.

A masszához adjuk a többi fűszert, tojást és összegyúrjuk.

A palacsintákba töltjük és a két végét behajtva feltekerjük.

Egyesével panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is