Elkészítése
Hozzávalók:
Palacsinta tészta:
- 3 db tojás
- 1/2 liter tej
- 4-5 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- csipet só, olaj a sütéshez
Töltelék:
- halászléből maradt főtt halhús kb. 1/2 kg
- só
- bors
- 1 tojás
- mustár
Panírozáshoz:
- liszt, tojás, zsemlemorzsa
Elkészítése:
Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük.
A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor kicsontozzuk a nagy szálkákat, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk.
A masszához adjuk a többi fűszert, tojást és összegyúrjuk.
A palacsintákba töltjük és a két végét behajtva feltekerjük.
Egyesével panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.

