Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halászlé pontyból

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pontyot patkó alakúra felszeletelem és sózom, borsozom, majd hűtőbe teszem felhasználásig. Egy fazékba felteszem főni az apró halakat és a ponty fejét. Ízesítem sóval, borssal, hozzáadom a vöröshagymát felaprítva, a pirospaprikát, a csípős paprikát és a paradicsom konzervet vagy levet. 2-2,5 órán át, lassú tűzön főzöm. Amikor megfőtt, akkor leszűröm. A halakat kiszálkázom, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.16.

Hozzávalók

Az alapléhez

Elkészítése

A pontyot patkó alakúra felszeletelem és sózom, borsozom, majd hűtőbe teszem felhasználásig.

Egy fazékba felteszem főni az apró halakat és a ponty fejét. Ízesítem sóval, borssal, hozzáadom a vöröshagymát felaprítva, a pirospaprikát, a csípős paprikát és a paradicsom konzervet vagy levet.

2-2,5 órán át, lassú tűzön főzöm.

Amikor megfőtt, akkor leszűröm. A halakat kiszálkázom, majd átpasszírozom az egészet.

A leszűrt hallevet visszateszem a tűzre, beleteszem a kipasszírozott halat, a vörösbort és végül a pontyszeleteket.

Pár percig főzöm és már kész is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is