Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halászlé több halból

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halakat megmossuk és ha szükséges, akkor tisztítjuk. A busát és a harcsát a szeletekre vágott hagymával, paradicsommal, paprikával, fokhagymával együtt és annyi vízzel, amennyi ellepi, főzni tesszük. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt teszünk bele. Fedővel letakarjuk és jó puhára főzzük. A főzés végén a paprikakrémet és a fűszerpaprikát is hozzáadjuk. Kiszedjük a léből a főtt halakat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
iluska receptjei
Beküldte: 2020.12.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A halakat megmossuk és ha szükséges, akkor tisztítjuk.

A busát és a harcsát a szeletekre vágott hagymával, paradicsommal, paprikával, fokhagymával együtt és annyi vízzel, amennyi ellepi, főzni tesszük. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt teszünk bele. Fedővel letakarjuk és jó puhára főzzük.

A főzés végén a paprikakrémet és a fűszerpaprikát is hozzáadjuk.

Kiszedjük a léből a főtt halakat és a szálkáktól megszabadítjuk úgy, hogy csak a hús maradjon.

Turmixgépbe tesszük a lében főtt zöldségekkel és lével együtt. Jól összemixeljük. Ez lesz az alaplé.

Egy tálba öntjük és a paradicsomlével felöntjük. Esetleg ha sűrű, kevés vízzel hígítjuk. Beletesszük a tetszés szerinti darabokra vágott pontyot az alaplébe és lassú tűzön puhára főzzük. Utána ízesítjük, ha szükséges és a chilit is hozzárakjuk.

Melegen, egy-egy szelet ponttyal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
iluska receptjei
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is