Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halfilé sajtbundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tojássárgáját a mustárral, tejföllel és fűszerekkel összekeverjük. A tojásfehérjét habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásos, tejfölös, mustáros masszába a sajtkockákkal együtt. A halat kevés olajon átsütjük, majd jénai vagy tepsibe fektetjük és ráöntjük a masszát. 15-20 percig 180 fokon sütjük. Akkor jó, ha kezd barnulni.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.02.

Hozzávalók

Elkészítése

Tojássárgáját a mustárral, tejföllel és fűszerekkel összekeverjük. A tojásfehérjét habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásos, tejfölös, mustáros masszába a sajtkockákkal együtt.

A halat kevés olajon átsütjük, majd jénai vagy tepsibe fektetjük és ráöntjük a masszát. 15-20 percig 180 fokon sütjük. Akkor jó, ha kezd barnulni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is