Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Halfilé sajtos-gombás ágyon recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 500 g fagyasztott halfilé (pangasius)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 150 g gomba (konzerv)
  • citromhéj
  • só
  • 2 dl tej
  • 100 g krémsajt
  • 2 evőkanál finomliszt
  • vaj vagy olaj

Elkészítése

Egy pici olajon és vaj keverékén megdinszteltem a hámozott, felaprított hagymát és gombát, majd az egészet egy tepsi aljába öntöttem.

A megmosott halfilét megszóztam, ráfekttettem a hagymás-gombás alapra és ízlés szerint meglocsoltam citromlével.

A tejet picit megmelegítettem, majd elkevertem benne a krémsajtot és a lisztet. Ezt a sajtos masszát ráöntöttem a halfilére, majd 180-200 fokos sütőbe tettem sülni 45-55 percre (amíg a sajt szépen megsül a tetején).

Sárgarépás krumplipürével és zöldséggel tálaltam.

https://receptneked.wps.hu/halak/halfile-sajtos-gombas-agyon/