Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Halgulyás recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg hal vegyesen (kárász, keszeg, törpeharcsa, ponty)
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 3 répa
  • 1 petrezselyem gyökér
  • 5 kisebb burgonya
  • őrölt pirospaprika
  • 2 halászlé kocka
  • tarhonya
  • víz
  • só


Elkészítése:

A meghámozott és kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, a halászlé kockákat, és elkezdjük főzni.

Amikor a zöldségek majdnem megfőttek, a levesbe tesszük a felszeletelt halat és a tarhonyát. Kb. 15-20 perc alatt készre főzzük a levest. Ízlés szerint sózzuk.

https://receptneked.wps.hu/halak/halgulyas/