Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Halpástétom recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 doboz olajos hal
  • 1 doboz tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál majonéz
  • 2 db savanykás alma
  • citromlé
  • bors

Elkészítése

Az olajos hal levét leöntjük, villával megnyomkodjuk. Az almát lereszeljük és egy fél citrom levét ráfacsarjuk.

Egy tálba összekeverjük a mustárt, tejfölt, majonézt, csipet borsot, majd hozzáadjuk, a halat, és az almát, és az egészet jól összekeverjük. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/halak/halpastetom/