Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Halragu füstölt lazaccal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 250 g füstölt lazacfilé 750 g harcsafilé 250 g kockázott bacon 400 g főzőtejszín 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 450 g francia saláta-alap( fagyasztott) 450 g tejföl 100 g reszelt füstölt sajt 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv 1 dl fehér száraz bor só kakukkfű tárkony frissen őrölt szegfű bors Elkészítése: A halfilét 2-3 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2017.02.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 250 g füstölt lazacfilé
  • 750 g harcsafilé
  • 250 g kockázott bacon
  • 400 g főzőtejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 450 g francia saláta-alap( fagyasztott)
  • 450 g tejföl
  • 100 g reszelt füstölt sajt
  • 160 g morzsolt csemegekukorica konzerv
  • 1 dl fehér száraz bor
  • kakukkfű
  • tárkony
  • frissen őrölt szegfű bors


Elkészítése:

A halfilét 2-3 centiméteresre felkockázzuk, beszórjuk a fűszerekkel és egy órát állni hagyjuk.

A bacont megpirítjuk, kiszedjük a zsírból és félretesszük másik ételhez!

A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk, ezután a bacon zsírban megsütjük.

Hozzáadjuk az összetevőket, ha szükséges egy kis vizet öntünk bele, és 10-15 percig összeforraljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is