Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Haltorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először megtisztítom a halat, és kb. 2 cm-es kockákra vágom. Egy nagy tálba helyezem a haldarabokat, hozzáadom az apróra vágott petrezselymet, az újhagymát, a főtt rizst, a főzőtejszínt, a tojást, és ízlés szerint fűszerezem (például sóval, borssal, citromborssal). Az egészet alaposan összekeverem, hogy a hozzávalók jól elkeveredjenek. Ezután egy sütőformát kibélelek baconszeletekkel, majd beleöntöm a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Először megtisztítom a halat, és kb. 2 cm-es kockákra vágom. Egy nagy tálba helyezem a haldarabokat, hozzáadom az apróra vágott petrezselymet, az újhagymát, a főtt rizst, a főzőtejszínt, a tojást, és ízlés szerint fűszerezem (például sóval, borssal, citromborssal). Az egészet alaposan összekeverem, hogy a hozzávalók jól elkeveredjenek.

Ezután egy sütőformát kibélelek baconszeletekkel, majd beleöntöm a halas keveréket. A maradék bacont, amelyet előzőleg felkockáztam (mivel kevés maradt), a tetejére helyezem. Végül a tetejét citromkarikákkal díszítem.

Az előkészített ételt 190 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütöm, amíg a bacon ropogósra nem sül, és a hal jól átsül.

Tálaláskor a citromszeletekkel együtt kínálom, ami friss, üde ízt ad az ételnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is