Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Harcsa szelet őszi színekben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halat leöblítjük, majd leitatjuk a vizet róla. Két ujjnyi szeleteket vágunk belőle, majd meghintjük sóval, borssal, végül néhány csepp citromlevet facsarunk rá. A lisztet, a zabpelyhet és a paprikát összekeverjük. Beleforgatjuk a halszeleteket a lisztes keverékbe. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, olívaolajjal megkenjük, majd ráhelyezzük a bepanírozott harcsaszeleteket. Egy kicsit olívaolajjal megspricceljük. 2-3 szelet citromkarikát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2021.09.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A halat leöblítjük, majd leitatjuk a vizet róla. Két ujjnyi szeleteket vágunk belőle, majd meghintjük sóval, borssal, végül néhány csepp citromlevet facsarunk rá.

A lisztet, a zabpelyhet és a paprikát összekeverjük. Beleforgatjuk a halszeleteket a lisztes keverékbe.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, olívaolajjal megkenjük, majd ráhelyezzük a bepanírozott harcsaszeleteket. Egy kicsit olívaolajjal megspricceljük. 2-3 szelet citromkarikát teszünk a hal mellé.

200 fokra felmelegített sütőbe toljuk. Amikor a felső fele megpirult akkor megfordítjuk. Sütőben kb 20 perc alatt ropogósra sütjük.

Mártogatóssal, krumplival kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is