Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Harcsafilé ceruzababbal és gnoccival recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet afrikai harcsafilé
  • 1 ek liszt
  • só, bors
  • 40 dkg ceruzabab
  • 40 dkg gnocci
  • 4 ek vaj


Elkészítése:

A halat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben és hevített vajon átsütjük mindkét oldalát.

A babot párolóban félpuhára pároljuk, majd forró vajon átforgatjuk, és sózzuk, borsozzuk.

A gnoccit szintén külön serpenyőben kevés vajon megpirítjuk. Tálaljuk a hallal és a babbal. Könnyű hétköznapi ebéd.

 

https://receptneked.wps.hu/halak/harcsafile-ceruzababbal-es-gnoccival/