Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Harcsamorzsa

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg harcsafilé 2 gerezd fokhagyma só halfűszersó citromlé őrölt színes bors 2 ek olívaolaj Elkészítése: A harcsafilét vágjuk fel apró kockákra. A fokhagymát vágjuk fel szintén apróra. Egy serpenyőbe hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott harcsafilé darabokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a hal-fűszerkeverékkel. Forgassuk alaposan össze, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2015.01.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg harcsafilé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • halfűszersó
  • citromlé
  • őrölt színes bors
  • 2 ek olívaolaj


Elkészítése:

A harcsafilét vágjuk fel apró kockákra. A fokhagymát vágjuk fel szintén apróra.

Egy serpenyőbe hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott harcsafilé darabokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a hal-fűszerkeverékkel. Forgassuk alaposan össze, majd pároljuk pár percig.
Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd vegyük a lángot nagyobbra, és kevergetve süssük szép pirosra. Közben kevergessük, nehogy a kisebb morzsákra esett halhús leégjen (nyáron tárcsán is megsüthetjük).

A kisült halmorzsát frissen, melegen tálaljuk. Én pirítóssal, paprikával, újhagymával és teával reggelire kínáltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is