Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Ínyenc ragus pontyfilé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pontyot kifilézzük, majd egyenletes kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, a keletkező pörcöt félretesszük. A zsír felében megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és almát. Az alma pikáns ízt ad az ételnek, de ha nincs kéznél, egy kevés száraz borral is ízesíthetjük. A zsír másik felében a besózott halhúst 5-6 perc […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Ilcsi konyha
Beküldte: 2013.06.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A pontyot kifilézzük, majd egyenletes kockákra vágjuk.

A szalonnát kiolvasztjuk, a keletkező pörcöt félretesszük. A zsír felében megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és almát. Az alma pikáns ízt ad az ételnek, de ha nincs kéznél, egy kevés száraz borral is ízesíthetjük.

A zsír másik felében a besózott halhúst 5-6 perc alatt megpároljuk, hogy kissé elpárologjon belőle a nedvesség, majd frissen őrölt borssal ízesítjük.

A párolt halhoz hozzákeverjük a zöldséges ragut, és az egészet leöntjük a liszttel elkevert, besűrített tejföllel.

Közben a krumplit sós vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük, és olajban pirosra sütjük. Ízesítjük sült krumpli fűszerkeverékkel, majd a hallal együtt tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Ilcsi konyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is