Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Joghurtos cápaharcsa

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1000 g cápaharcsa 300 g fehér joghurt 2 tojás 4 gerezd fokhagyma 150 g reszelt sajt só őrölt bors grill fűszerkeverék grill olívaolaj Elkészítése: A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket. A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1000 g cápaharcsa
  • 300 g fehér joghurt
  • 2 tojás
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 150 g reszelt sajt
  • őrölt bors
  • grill fűszerkeverék grill
  • olívaolaj


Elkészítése:

A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket.

A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük le a halszeleteket. Megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percet sütjük.

Főtt krumplival, rizzsel, salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is