Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Joghurtos-majonézes tonhalkrém recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 140 g tonhal (konzerv)
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanál natúr joghurt
  • 1 kiskanál mustár
  • 2 teáskanál citromlé
  • só
  • bors

Elkészítése

A tonhalról leöntjük az olajat, majd egy dobozba tesszük. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a mustárt, majd a majonézet és a joghurtot is. Citromlevet is adunk hozzá és alaposan elkeverjük.

Tulajdonképpen azonnal fogyasztható, de igazán tökéletessé néhány óra pihentetés után válik. Én este szoktam elkészíteni, elteszem a hűtőbe és reggelire már ehetjük is.

https://receptneked.wps.hu/halak/joghurtos-majonezes-tonhalkrem/