A kelkáposztalevelek vastag ereit kivágjuk, majd enyhén sós, forrásban lévő vízben 1-2 percig blansírozzuk. Leszűrjük és lecsepegtetjük.
A harcsa filét és a sajtot apró kockákra vágjuk, majd egy evőkanál tejföllel összekeverjük. A tölteléket 8 részre osztjuk, és mindegyiket egy-egy kellevélbe csomagoljuk. A kis tekercseket egy hőálló sütőtálba sorakoztatjuk.
Egy tálban összekeverjük a maradék tejfölt, a főzőtejszínt és a rumot vagy sherryt. Belemorzsoljuk a fél leveskockát, majd az egészet a tekercsekre öntjük. Előmelegített, 180 °C-os sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Párolt rizzsel és zöldségekkel kínáljuk.
Tipp
Ha szeretnénk, a töltelékbe keverhetünk egy kevés apróra vágott petrezselymet vagy kaprot is. A mártást fehérborral is gazdagíthatjuk, így még frissebb ízt kapunk.