Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Paprikás, sajtos harcsaszeletek recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg afrikai harcsa
  • só ízlés szerint
  • 6 csapott ek finomliszt
  • 3 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 teáskanál fokhagymapor
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 0,5 dl víz
  • 20 dkg sajt


Elkészítése:

A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk és lenyúzzuk róla a bőrt. Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint sózzuk.

A lisztet fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.

A vizet aláöntjük, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Készre sülés előtt 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.

https://receptneked.wps.hu/halak/paprikas-sajtos-harcsaszeletek/