Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Parajos gnocci, grillezett lazaccal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felcsíkozott parajt (spenótot), ezt is megfuttatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy csipetnyi szerecsendiót és fél zúzott fokhagymát is hozzáadunk. Ezután belehelyezünk egy marék gnocchit, felöntjük főzőtejszínnel, és visszaforraljuk. A gnocchi körülbelül 3 perc alatt megfő a főzőtejszínben, közben magába szívja, és kellemesen krémes lesz. Végül egy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felcsíkozott parajt (spenótot), ezt is megfuttatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy csipetnyi szerecsendiót és fél zúzott fokhagymát is hozzáadunk.

Ezután belehelyezünk egy marék gnocchit, felöntjük főzőtejszínnel, és visszaforraljuk. A gnocchi körülbelül 3 perc alatt megfő a főzőtejszínben, közben magába szívja, és kellemesen krémes lesz. Végül egy kis citromlével ízesítjük.

A lazacfilét megsózzuk, a bőrét eltávolítjuk, majd kevés olajon mind a négy oldalát 3-3 percig sütjük, hogy szép aranybarnára piruljon. Miután megsült, félretesszük, hogy kicsit “pihenjen”.

Kitálaljuk a gnocchit egy öblös tányérba, reszelünk rá füstölt sajtot, majd a tetejére helyezzük a lazacot.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is