Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Pisztráng roston

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 pisztráng 2 szelet vastagabb citromkarika 2 gerezd fokhagyma 1 nagy szál friss rozmaring Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors Elkészítése: A pisztrángokat egy recés kés segítségével lepikkelyezem, alaposan megmosom és egy papírtörlővel szárazra törlöm. Mindkét oldalát bevagdosom, kívül-belül sózom, borsozom, a bevágásokba felaprított fokhagymaszeleteket dugdosok, majd a pocakjába elrejtem a félbe […]

Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
1 adag
Beküldte: 2016.06.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 pisztráng
  • 2 szelet vastagabb citromkarika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy szál friss rozmaring
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors


Elkészítése:

A pisztrángokat egy recés kés segítségével lepikkelyezem, alaposan megmosom és egy papírtörlővel szárazra törlöm.

Mindkét oldalát bevagdosom, kívül-belül sózom, borsozom, a bevágásokba felaprított fokhagymaszeleteket dugdosok, majd a pocakjába elrejtem a félbe vágott citromkarikákat, a rozmaringot, a maradék fokhagymát és egy vaslapra helyezem az így elkészített halacskákat.

180 fokra előmelegített sütőbe, légkeveréses fokozaton 35 perc alatt készre sütjük.

Ízlés szerint, friss salátával, hasábburgonyával, burgonyagombóccal kínálom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is