Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Ponty matróz módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kivajazott tálra egymás mellé fektetjük a kétujjnyi vastag, megsózott pontyszeleteket, és rámorzsoljuk a maradék vajat. A forró sütőbe toljuk, és 20 percig sütjük. Közben az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a liszttel meghintjük, a vörösborral felengedjük, és az apróra vágott zöldfűszerekkel ízesítjük. Még néhány percig kevergetve forraljuk, és a halra öntve tálaljuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Kivajazott tálra egymás mellé fektetjük a kétujjnyi vastag, megsózott pontyszeleteket, és rámorzsoljuk a maradék vajat. A forró sütőbe toljuk, és 20 percig sütjük. Közben az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a liszttel meghintjük, a vörösborral felengedjük, és az apróra vágott zöldfűszerekkel ízesítjük.

Még néhány percig kevergetve forraljuk, és a halra öntve tálaljuk. (Ha gazdagabban akarjuk adni, a hagymában először az apróra vágott gombát pároljuk meg, utána hintjük meg a liszttel, engedjük fel a borral.)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is