Elkészítése
A besózott halszeleteket az olajban ropogósra sütjük.
Tálra tesszük, és leöntjük a megforrósított vajjal, amelybe finomra vágott petrezselyemzöldet, borsot és citromlevet keverünk. Sós vízben kifőtt burgonyát kínálunk hozzá.
A besózott halszeleteket az olajban ropogósra sütjük. Tálra tesszük, és leöntjük a megforrósított vajjal, amelybe finomra vágott petrezselyemzöldet, borsot és citromlevet keverünk. Sós vízben kifőtt burgonyát kínálunk hozzá.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A besózott halszeleteket az olajban ropogósra sütjük.
Tálra tesszük, és leöntjük a megforrósított vajjal, amelybe finomra vágott petrezselyemzöldet, borsot és citromlevet keverünk. Sós vízben kifőtt burgonyát kínálunk hozzá.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.