Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Ponty ragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajban megpirítjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget, és a kétujjnyi széles, ujjnyi hosszú szeletekre vágott halat belerakjuk. Megsózzuk, a bort ráöntjük, és lefedve 15-20 percig pároljuk. Ekkor a tejfölt simára keverjük a tojássárgával, a citromlével, egy kevés sóval, majd a tűzről levett halra öntjük, és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg a tetejét.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajban megpirítjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget, és a kétujjnyi széles, ujjnyi hosszú szeletekre vágott halat belerakjuk. Megsózzuk, a bort ráöntjük, és lefedve 15-20 percig pároljuk.

Ekkor a tejfölt simára keverjük a tojássárgával, a citromlével, egy kevés sóval, majd a tűzről levett halra öntjük, és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is