Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ponty vörösborban recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 12 szelet ponty
  • 12 db gombafej
  • 2 dl vörösbor
  • 2 szál zöldhagyma
  • babérlevél
  • só
  • bors
  • 2 dl barnamártás

Elkészítése

A lesózott pontyszeleteket laposedénybe rakjuk, körberakjuk a gombafejekkel,ráöntjük a vörösbort. Az összevágott hagymát rászórjuk,borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, és közepes tűzön megfőzzük. Lapáttal kiszedjük a halat a gombát. A főzőlevet felforraljuk, beleöntjük a barnamártást, újra forraljuk, és a tálba lévő halszeletekre öntjük.

https://receptneked.wps.hu/halak/ponty-vorosborban/