Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Pontypörkölt túrós tésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pontyot feldaraboljuk és halfűszerrel bedörzsöljük, majd fél óráig hagyjuk, hogy álljon. Pörköltalapot készítünk a hozzávalókból. A vöröshagymát apróra vágjuk és a felforrósított olajon megdinszteljük, majd beletesszük a feldarabolt paprikát, paradicsomot is. Kb 15-20 percig főzzük mindig kevés víz hozzáadásával. Ezután rátesszük a haldarabokat, fűszerezzük és a többi hozzávalóval készre főzzük. A bort, pirosporpaprikát, oregánót […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.02.15.

Hozzávalók

Körethez

Elkészítése

A pontyot feldaraboljuk és halfűszerrel bedörzsöljük, majd fél óráig hagyjuk, hogy álljon.

Pörköltalapot készítünk a hozzávalókból. A vöröshagymát apróra vágjuk és a felforrósított olajon megdinszteljük, majd beletesszük a feldarabolt paprikát, paradicsomot is. Kb 15-20 percig főzzük mindig kevés víz hozzáadásával. Ezután rátesszük a haldarabokat, fűszerezzük és a többi hozzávalóval készre főzzük.

A bort, pirosporpaprikát, oregánót a főzés vége felé tesszük rá.

A tésztát bő, forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük.

A túrót megsózzuk és tésztával összekeverjük vagy a tészta tetejére is tehetjük, majd tejföllel meglocsoljuk.

A pörköltet a tésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is