Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rácponty recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 60 dkg pontyfilé
  • 5 dkg zsír
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg hagyma
  • 3 db zöldpaprika
  • 3 db paradicsom
  • 1 evőkanál liszt
  • 3 dl tejföl
  • 1 kg burgonya
  • pirospaprika
  • só
  • bors

Elkészítése

A tepsit zsírral kikenjük, az aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk pirospaprikával. Ráhelyezzük a hagymát, paprikát és paradicsomkarikákat, majd meglocsoljuk olvasztott zsírral. A tepsit forró sütőbe tesszük. 15 perc sütés után meglocsoljuk a liszttel elkevert tejföllel, és pirosra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/halak/racponty/