Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Rántott ponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet ponty só ízlés szerint 12 dkg zsemlemorzsa 2 tojás 10 dkg liszt 4 dl étolaj a sütéshez Elkészítése: A ponty szeleteket sózzuk. A tojásokat csipetnyi sóval felverjük és a halszeleteket a lisztbe, tojásba, morzsába mártva forgatjuk. Egy serpenyőben megforrósítjuk az étolajat, belerakjuk a halszeleteket és 5 percig fedő alatt az egyik, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.05.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet ponty
  • só ízlés szerint
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • 10 dkg liszt
  • 4 dl étolaj a sütéshez


Elkészítése:

A ponty szeleteket sózzuk.

A tojásokat csipetnyi sóval felverjük és a halszeleteket a lisztbe, tojásba, morzsába mártva forgatjuk.

Egy serpenyőben megforrósítjuk az étolajat, belerakjuk a halszeleteket és 5 percig fedő alatt az egyik, majd fedő nélkül a másik oldalukat pirosra sütjük.

Frissen, forrón tálaljuk.

Majonézes burgonyasalátával tálaljuk, de finom mellé a tartármártás is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is