Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Rántott ponty hagymás burgonyasalátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 szelet ponty 10 dkg finomliszt 1 csapott evőkanál őrölt pirosparika só olaj 1 kg burgonya 1 nagyobb fej lilahagyma 150 g tejföl 3 evőkanál majonéz Elkészítése: Egy tálban a lisztet, a pirospaprikát és a sót összekeverjük, majd a ponty szeleteket egyesével megforgatjuk benne és forró olajban pirosra sütjük. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2017.10.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 szelet ponty
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 csapott evőkanál őrölt pirosparika
  • olaj
  • 1 kg burgonya
  • 1 nagyobb fej lilahagyma
  • 150 g tejföl
  • 3 evőkanál majonéz


Elkészítése:

Egy tálban a lisztet, a pirospaprikát és a sót összekeverjük, majd a ponty szeleteket egyesével megforgatjuk benne és forró olajban pirosra sütjük.

A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk és puhára főzzük. Mikor megfőtt, leöntjük róla a vizet és kihűtjük.

A majonézt a tejföllel összekavarjuk, hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát és a burgonyát. Ezeket óvatosan összekeverjük és hűtőben hagyjuk legalább fél órára.

Tálaláskor friss uborka szeletekkel díszíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is