Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Mártások receptjei

Rántott tengeri hal tartármártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott 2 dl (házi) majonéz 2 dl tejföl 1 dl száraz fehér bor 1 ek mustár 1 ek porcukor 1 tk Worcester szósz (elhagyható) 0,5 citrom leve 1 kk őrölt fehér bors só Elkészítése: A majonézt a tejföllel elkeverjük. Hozzáadjuk a bort, a mustárt, a worcester szószt, a citromlevet, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2016.03.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott
  • 2 dl (házi) majonéz
  • 2 dl tejföl
  • 1 dl száraz fehér bor
  • 1 ek mustár
  • 1 ek porcukor
  • 1 tk Worcester szósz (elhagyható)
  • 0,5 citrom leve
  • 1 kk őrölt fehér bors


Elkészítése:

A majonézt a tejföllel elkeverjük. Hozzáadjuk a bort, a mustárt, a worcester szószt, a citromlevet, a fehér borsot, a sót és a porcukrot. Alaposan elkeverjük, megkóstoljuk, és ha szükséges még ízesítjük cukorral, borssal, mustárral vagy citromlével.

A halat fagyosan, bő, forró olajban ropogósra sütjük, papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni, majd a majonézzel és ízlés szerinti körettel (pl. párolt rizs) kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is