Elkészítése
A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.
A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.
A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A halat vagy filét sózzuk és borsozzuk, majd olajon mind a két oldalát aranybarnára sütjük. A tartármártáshoz az alapanyagokat összekeverjük. Köretnek a rizst kifőzzük. Tálalást mindenki kreativitása szerint készítheti el.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.