Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Szalonnás pontyfilé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • pontyfilé
  • 0,5 kg krumpli
  • 1 ökölnyi cékla
  • só
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 evőkanál margarin
  • tej (ízlés szerint )
  • szalonna

Elkészítése

A filéket szalonnába tekerjük, majd forró serpenyőben vagy sütőben addig sütjük, amíg szép pirosra nem sülnek.

A céklát és a krumplit külön-külön megfőzzük, majd még melegen összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, a tejet, megsózzuk, és simára keverjük, amíg püré állagú nem lesz.

Végül ízesítjük frissen őrölt borssal és szerecsendióval.

https://receptneked.wps.hu/halak/szalonnas-pontyfile/