Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Színes harcsaszelet recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • egy nagy szelet harcsafilé
  • két marék spenót
  • 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
  • 6 db mozzarella golyó
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só,bors
  • egy gerezd fokhagyma
  • fél citrom


Elkészítése:

Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

Bekapcsoljuk a sütőt.

Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.

A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.

Forrón tálaljuk.

[box style=”info”]Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.[/box]

https://receptneked.wps.hu/halak/szines-harcsaszelet/