Hozzávalók:
- egy nagy szelet harcsafilé
- két marék spenót
- 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
- 6 db mozzarella golyó
- 2 evőkanál reszelt parmezán
- 1 evőkanál olívaolaj
- só,bors
- egy gerezd fokhagyma
- fél citrom
Elkészítése:
Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Bekapcsoljuk a sütőt.
Egy serpenyőbe rakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát sózzuk, borsozzuk és egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére.
A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, rátesszük a mozzarellát, a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.
Forrón tálaljuk.
[box style=”info”]Nagyon jól kombinálható a harcsa a spenóttal. Finom, egészséges tavaszi étel. Köretként kínálható mellé rizs. Előnye, hogy nagyon gyorsan elkészíthető.[/box]