Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Tengeri halfilé zabpelyhes bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A harcsaszeleteket megsózzuk, és frissen facsart citromlevet csepegtetünk rájuk. Pár percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek. Ezután a halszeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd zabpehelybe forgatjuk, és óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol befedje. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Köretként párolt rizst és pirított gombát kínálhatunk hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A harcsaszeleteket megsózzuk, és frissen facsart citromlevet csepegtetünk rájuk. Pár percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek. Ezután a halszeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd zabpehelybe forgatjuk, és óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol befedje. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Köretként párolt rizst és pirított gombát kínálhatunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is