Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tengeri halfilé zabpelyhes bundában recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 szelet tengeri halfilé
  • 1 db citrom
  • 1 csomag zabpehely
  • só
  • finomliszt
  • 2 db tojás
  • olaj (a sütéshez )

Elkészítése

A harcsaszeleteket megsózzuk, és frissen facsart citromlevet csepegtetünk rájuk. Pár percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek. Ezután a halszeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd zabpehelybe forgatjuk, és óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol befedje. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Köretként párolt rizst és pirított gombát kínálhatunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/halak/tengeri-halfile-zabpelyhes-bundaban/