Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Tiszai paprikás ponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megtisztított halat lobogó, forró sós vízbe tesszük, és addig hagyjuk benne, amíg a víz újra forrni nem kezd. Ekkor kiemeljük, a bőrét lehúzzuk, és a halat tűzálló tálra fektetjük, mintha úszna. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a halra öntjük, a paprikával meghintjük, a tejföllel leöntjük, és a hal nagyságától függően a sütőben 25 30 percig […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Megtisztított halat lobogó, forró sós vízbe tesszük, és addig hagyjuk benne, amíg a víz újra forrni nem kezd. Ekkor kiemeljük, a bőrét lehúzzuk, és a halat tűzálló tálra fektetjük, mintha úszna.

Az olajban megpirítjuk a hagymát, a halra öntjük, a paprikával meghintjük, a tejföllel leöntjük, és a hal nagyságától függően a sütőben 25 30 percig Hűtjük. Sós vízben kifőtt csuszatészta illik hozzá leginkább, de adhatjuk galuskával is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is