Hozzávalók:
- 1 kg tőkehal filé
- 1 db sütőtök
- 60 dkg kelbimbó (fagyasztott)
- 2 dl főzőtejszín
- 1 kávéskanál őrölt szerecsendió
- 1 kávéskanál curry por
- 2 ek olíva olaj
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A halat felkockázom, ha fagyasztott akkor felengedem, a nedvességet felitatom róla és utána darabolom.
A sütőtököt meghámozom, belsejét kikaparom és 1 cm-es kockákra darabolom.
Egy tepsi aljára olajat kenek, elrendezem benne a halat és sózom, borsozom.
Rászórom a kelbimbót és a sütőtököt, meglocsolom a főzőtejszínnel, sózom és meghintem a curryvel és szerecsendióval.
Sütőben 180 fokon 60 perc alatt készre sütöm.


