Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Túrós tészta törpeharcsa pörkölttel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. Ezt követően kevés olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon össze. Közben olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, és egy kis vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a halat, a paprikát és a paradicsomot, majd borssal és sóval ízesítjük. A hal gyorsan elkészül, így figyeljünk rá. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. Ezt követően kevés olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon össze.

Közben olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, és egy kis vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a halat, a paprikát és a paradicsomot, majd borssal és sóval ízesítjük. A hal gyorsan elkészül, így figyeljünk rá.

Végül a túróval összekevert tésztát a kész harcsapörkölttel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is