Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 szelet / vagy 8 kisebb/ halfilé /én most tilápiát sütöttem/
- 1 kisebb csokor snidling
- 3-4 szál friss bazsalikom
- 3-4 szál friss citromfű
- 4-5 szál friss petrezselyem zöld
- 2 db citrom
- só
- őrölt fehér bors
- 10 dkg vaj
Elkészítése:
A zöldfűszereket apróra vágtam.
A halszeleteket sóztam, borsoztam és citromlevet csepegtettem rá. A hűtőbe tettem 15 percre.
A vajat felolvasztottam és belekevertem a zöldfűszereket. A halszeleteket kivajazott tepsire tettem, megkentem a fűszeres vajjal és a sütőt grillezőre állítva öt perc alatt megsütöttem.
Sült zöldséget és citromszeletet tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

