Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Heti menü 4 főre 10.000 forintból

Sokan kértétek e-mail-ben, így megcsináltuk! Ebéd minden napra, 4 főre, 10.000 forintból! Pár száz forinttal átléptük a keretet, viszont rettentő sok alapanyag ki fog maradni.
Beküldte: 2014.03.03.

Bevásárló lista (Az áraknál a Tesco árait vettük figyelembe) :

Amiből nem lehet tört mennyiséget kapni, mint például a rizs, abból 1kg-ot számoltunk.

0,5 kg sárgaborsó (190 Ft)
0,5 kg füstölt húsos csont (445 Ft)
7 fej vöröshagyma (kb 1 kg) (180 Ft)
0,5 kg fagyasztott, vegyes zöldség (220 Ft)
1 kg zöldborsó (440 Ft)
20 dkg darált hús (350 Ft)
40 dkg sertés apróhús (500 Ft)
40 dkg gomba (250 Ft)
1 cs levestészta (175 Ft)
kb 1,5 kg alma (300 Ft)
5 dl főzőtejszín (380 Ft)
8 dl tejföl (729 Ft)
2 cs vaníliás cukor (80 Ft)
1 cs vaníliás pudingpor (80 Ft)
2 citrom (100 Ft)
2 zsemle, de lehet kenyér is (50 Ft)
3 fej zeller (240 Ft)
3 fej fokhagyma (200 Ft)
2,5 kg burgonya (375 Ft)
2 kg liszt (200 Ft)
1 l olaj (400 Ft)
10 dkg zöldbab (200 Ft)
1 répa (30 Ft)
1 zöldség (60 Ft)
20 tojás (600 Ft)
0,5 kg tészta (225Ft)
2 l tej (400Ft)
10 dkg sajt (180 Ft)
10 dkg darált mák (100 Ft)
0,5 kg csirkemáj (400 Ft)
10 dkg szalonna (170 Ft)
1 hegyes erős, zöldpaprika (100 Ft)
4 csirkecomb (alsó, felső) (600 Ft)
250 g rizs (185 Ft)
1 kg cukor (210 Ft)
1 cs mazsola (200 Ft)
2 kocka margarin (419 Ft)
1 cs zsemlemorzsa (200 Ft)
1 cs sütőpor (40 Ft)
1 kg levescsont (200 Ft)

Menü:

Hétfő:

Leves: Sárgaborsó leves
Főétel: Csípős pirított csirkemáj, sült krumpli és sült hagyma

Kedd:

Leves: Húsgombócleves
Főétel: Mákos nudli

Szerda:

Leves: Összevissza leves
Főétel: Gombás tejfölös spagetti
Desszert: TV rágcsa

Csütörtök:

Leves: Fokhagymakrém leves 
Főétel: Zöldbabfőzelék tükörtojással 

Péntek:

Leves: Pudingos tejszínes almaleves 
Főétel: Rántott zeller sajtos bundában (Parmezán helyett Trappista sajttal)

Szombat:

Leves: Zöldbabos sertésragu leves 
Főétel: Rizsfelfújt 

Vasárnap:

Leves: Zelleres burgonya leves
Főétel: Hagymás sült csirkecomb
Desszert: Almás tejes pite

Beküldte: 2014.03.03.