Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Baconnal töltött tojás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 12 főtt tojás 12 dkg bacon szalonna metélőhagyma vagy újhagyma 1 kis tubus majonéz 10 dkg natúr krémsajt 1 ek mustár só bors Elkészítése: A bacont vágjuk apró kockákra, tegyük egy serpenyőbe, és pirítsuk meg. A főtt tojásokat felezzük meg, és a sárgájukat kaparjuk ki egy tálba, törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2015.03.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12 főtt tojás
  • 12 dkg bacon szalonna
  • metélőhagyma vagy újhagyma
  • 1 kis tubus majonéz
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 1 ek mustár
  • bors


Elkészítése:

A bacont vágjuk apró kockákra, tegyük egy serpenyőbe, és pirítsuk meg.

A főtt tojásokat felezzük meg, és a sárgájukat kaparjuk ki egy tálba, törjük össze egy villával, majd keverjük hozzá a majonézt, a krémsajtot, a mustárt, a kihűlt, pirított bacont, a metélőhagymát, és ízesítsük kedvünk szerint.

Egy kiskanállal, vagy habzsákkal töltsük vissza a tojásfehérjébe. Nagyon finom és mutatós.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is