Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Csabai karajos hidegtál

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt először lehártyázzuk, majd alaposan befűszerezzük. Hosszú, vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk a húst, és betöltjük a kolbásszal. A töltött karajt tepsibe helyezzük, alá öntünk egy kevés olajat és vizet. Lefóliázva körülbelül 50 percig sütjük, hogy a hús jól átpuhuljon. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és további 15-20 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a hús […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.10.07.

Hozzávalók 6 személyre

A díszítéshez

Elkészítése

A karajt először lehártyázzuk, majd alaposan befűszerezzük. Hosszú, vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk a húst, és betöltjük a kolbásszal. A töltött karajt tepsibe helyezzük, alá öntünk egy kevés olajat és vizet. Lefóliázva körülbelül 50 percig sütjük, hogy a hús jól átpuhuljon. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és további 15-20 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a hús szép aranyszínt kapjon.

Amikor megsült, hagyjuk teljesen kihűlni. A húst vékonyan felszeleteljük szeletelő géppel vagy késsel.

Egy tálra vagy tálcára salátából dombot formázunk, és szépen, félig takarásban felhelyezzük rá a karajszeleteket. A tálat ízlés szerint zöldségekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is