Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hidegtál recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 kg burgonya
  • 0,5 kg kolozsvári szalonna
  • 10 db tojás
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 szem paradicsom
  • 30 dkg sajt
  • szárított chili
Parasztvacsora kép

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd a tojásokat is megfőzzük.

Addig felkockázzuk a szalonnát, a hagymákat-paradicsomokat felkarikázzuk.

Ha megpuhult a burgonya akkor meghámozzuk és karikára vágjuk, a tojásokat is ha megfőtt meghámozzuk és karikára vágjuk.

A sajtot felszeleteljük.

Majd ha minden megvan akkor fogunk egy nagy tálat és elkezdjük a széléről körbe adagolni a tálba:

Először a burgonya, tojás, hagyma, szalonna, paradicsom, sajt.

A sajtot a végén a tetejére rakjuk díszítésnek is megfelel, majd szárított chili-vel megszórjuk.

https://receptneked.wps.hu/hidegtalak/hidegtal/