Elkészítése
Előkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben lehűtjük és meghámozzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A túrót a tejföllel, köménymaggal, sóval, pirospaprikával és az aprított vöröshagymával összekeverjük, hogy krémes körözöttet készítsünk.
Elkészítés:
A sajtot forró vízben vagy mikróban meglágyítjuk, hogy könnyen nyújtható legyen. Egy alufólia darabra helyezzük, és téglalap alakúra nyújtjuk. A körözöttet egyenletesen rákenjük, majd az apróra vágott újhagymát és csíkokra vágott kaliforniai paprikát rászórjuk. Szorosan felgöngyöljük, alufóliába csomagoljuk, és legalább egy órára hűtőbe tesszük.
A megmaradt körözöttet habzsákba töltjük, és a félbevágott paprikákat megtöltjük vele.
Egy tálat salátalevelekkel kibélelünk, majd ráhelyezzük a töltött paprikákat, a negyedelt főtt tojásokat és a felszeletelt sajttekercseket. A maradék újhagymával és kaliforniai paprikával ízlésesen díszítjük a tálat.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
