Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Kacsamájpástétom

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg pecsenye kacsamáj 1 kis fej lila hagyma só bors majoranna 2-3 dl főzőtejszín 5 ek liba-, vagy kacsazsír Elkészítése: A kacsamájat alaposan megmossuk, a hártyától megtisztítjuk. A libazsírban alaposan megsütjük a kacsamájat. Ha kész, turmixgépbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk, majorannát adunk hozzá. Elkezdjük aprítani, beledobjuk a lila hagymát, majd hozzáöntjük a tejszínt is. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.03.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg pecsenye kacsamáj
  • 1 kis fej lila hagyma
  • bors
  • majoranna
  • 2-3 dl főzőtejszín
  • 5 ek liba-, vagy kacsazsír


Elkészítése:

A kacsamájat alaposan megmossuk, a hártyától megtisztítjuk. A libazsírban alaposan megsütjük a kacsamájat.

Ha kész, turmixgépbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk, majorannát adunk hozzá.
Elkezdjük aprítani, beledobjuk a lila hagymát, majd hozzáöntjük a tejszínt is. Addig pürésítjük amíg habos, krém állaga nem lesz. Ha nem elég krémes akkor teszünk bele 1-2 evőkanál kacsazsírt is.

Őzgerinc formába folpackot teszünk, a pástétomot beleöntjük, és pár órára a hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is