Hozzávalók:
- 12 db tojás
- 2 dl majonéz
- 2 kk mustár
- 5 dkg vaj
- só
- fehérbors
- 1 tk citromlé
A díszítéshez:
- petrezselyemzöld
- paradicsom
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, kihűlés után hosszában kettévágjuk, és kivesszük a sárgájukat.
Villával jól összetörjük, és sóval, borssal, mustárral és citromlével, no meg a vajjal sima krémmé keverjük. Végül 1 ek majonézzel dúsítjuk.
Habzsákba szedjük a krémet, amibe csillagcsövet tettünk, és megtöltjük a fehérjéket.
Összeillesztjük a tojásokat, és franciasaláta alapra helyezzük őket.
Majonézzel bevonjuk a tojásokat vékonyan, és krémet nyomunk a közepére kisebb csőből.
Petrezselyemmel és paradicsommal díszítjük.
Hűtőbe tesszük letakarva 2-3 órára.