Hozzávalók:
Kaszinótojás:
- 5 tojás
- 1 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 marék metélőhagyma
- kb. 10 dkg apróra vágott füstölt, főtt sonka
- 1 dl tejföl
- 1 ek vaj
- só
- bors
Franciasaláta:
- 1 kg franciasaláta zöldségkeverék (mélyhűtött)
- majonéz (ízlés szerint)
- mustár (ízlés szerint)
- 1 kis doboz tejföl
- csipet só
- cukor
- fekete bors
- pici citromlé
- zöldségek a díszítéshez
Elkészítése:
Kaszinótojás készítése:
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgáját kiemeljük, tálba tesszük és villával összetörjük. Jól elkeverjük a többi hozzávalóval, majd visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
Franciasaláta készítése:
A zöldségkeveréket puhára főzzük.
A többi hozzávalót ízlés szerint kikeverjük, majd a megfőtt, kihűlt zöldségkeverékre öntjük és jól összekeverjük.
Zöldségekkel díszítjük.