Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Mennyei Vendégváró

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A főtt tojásokat, az uborkát, a sonkát és a paprikát feldaraboljuk, majd egy tálba tesszük. A mártáshoz a nyers tojást a tejföllel, sóval, borssal és kevés majonézzel simára keverjük, ügyelve arra, hogy ne legyen túl híg. A húsleveskockát 2-3 dl vízben felforraljuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Ezután hozzákeverjük a zselatint, és addig kevergetjük, amíg teljesen […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Napocska80
Beküldte: 2013.06.01.

Hozzávalók

Mártáshoz

Zselatinhoz

Elkészítése

A főtt tojásokat, az uborkát, a sonkát és a paprikát feldaraboljuk, majd egy tálba tesszük.

A mártáshoz a nyers tojást a tejföllel, sóval, borssal és kevés majonézzel simára keverjük, ügyelve arra, hogy ne legyen túl híg.

A húsleveskockát 2-3 dl vízben felforraljuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Ezután hozzákeverjük a zselatint, és addig kevergetjük, amíg teljesen fel nem oldódik. Amikor a keverék már nem forró, hozzáöntjük a tojásos-majonézes mártáshoz, majd az egészet összekeverjük az előkészített hozzávalókkal.

Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, és beleöntjük a masszát. Hűtőbe tesszük, és legalább 3-4 órán át dermesztjük. Amikor teljesen megdermedt, szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Napocska80
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is