Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Olívabogyós-medvehagymás körözött

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A túrót és a tejfölt simára keverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint sózzuk és megszórjuk pirospaprikával. A kész körözöttet egy tányérra halmozzuk. A közepét olívabogyóval díszítjük, a széleit pedig cikkekre vágott piros paprikával rakjuk ki. Tálalás előtt hűtőben pihentethetjük, hogy az ízek jobban összeérjenek.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.23.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

A túrót és a tejfölt simára keverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint sózzuk és megszórjuk pirospaprikával.

A kész körözöttet egy tányérra halmozzuk.

A közepét olívabogyóval díszítjük, a széleit pedig cikkekre vágott piros paprikával rakjuk ki.

Tálalás előtt hűtőben pihentethetjük, hogy az ízek jobban összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is