Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Olívabogyós-medvehagymás körözött recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg túró
  • 3 dl tejföl
  • őrölt pirospaprika
  • só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 levél medvehagyma

Díszítéshez

  • 1 üveg olívabogyó
  • 1 db piros paprika

Elkészítése

A túrót és a tejfölt simára keverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint sózzuk és megszórjuk pirospaprikával.

A kész körözöttet egy tányérra halmozzuk.

A közepét olívabogyóval díszítjük, a széleit pedig cikkekre vágott piros paprikával rakjuk ki.

Tálalás előtt hűtőben pihentethetjük, hogy az ízek jobban összeérjenek.

https://receptneked.wps.hu/hidegtalak/olivabogyos-medvehagymas-korozott/